HORECA DE STELLINGWERVEN

UW STARTPAGINA VOOR EEN HEERLIJK AVONDJE WEG

Altijd welkom bij Café restaurant de Duker

 

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Wij zijn Judith en Peter Dekker en we beheren sinds begin 2007 Café-restaurant de Duker aan de dwarsvaartweg te Noordwolde.

Voordat wij de Duker overnamen was deze alleen in gebruik als sportkantine van de bijgelegen sportzalen. Hiernaast bieden wij nu ook diverse catering- en arrangementopties aan. We proberen voor iedereen een passend arrangement op te stellen, zo veel mogelijk rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.
We hopen dat u middels deze website een beetje een beeld kunt krijgen van ons en van café-restaurant de Duker. Wij heten u van harte welkom in ons café-restaurant!


Tot ziens,

Judith en Peter

 

 

 

  

 

Arrangementen

Wilt u binnenkort een feest of diner geven, zoekt u ruimte voor een vergadering of is er een andere reden dat u een gecaterde ruimte nodig hebt? Onze accommodatie staat tot u beschikking. Samen met u maken we graag een arrangement op formaat. U betaalt bij ons geen zaalhuur of schoonmaakkosten en onze drankjes en hapjes worden verkocht voor een eerlijke prijs. Als u contact met ons opneemt nemen we vrijblijvend met u de mogelijkheden door. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 

 
Barbeque
Koude buffetten
Warme buffetten
Koffietafels
Vergaderingen
Receptie
 
Voor thuis of in de De Duker

Café Restaurant De Duker
Dwarsvaartweg 2
8391 ML Noordwolde 
Telefoon 0561-430551
Mobiel 06-40481023 

www.deduker.nl

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.